T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AYDIN / KUŞADASI - Pakize Kamil Çağlayan Ortaokulu

Pakize Kamil Çağlayan Ortaokulu

Telefon
0 256 622 22 93
Belgegeçer
.
WEB
https://pakizekamilcaglayanortaokulu.meb.k12.tr
Adres
DEĞİRMENDERE MAH. 3580 SK. PAKİZE KAMİL ÇAĞLAYAN ORTAOKULU BLOK NO 2A KUŞADASI / AYDIN
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş ve hayata aktarma bilincine erişmiş;teknolojiyi üretim aracı olarak kullanma becerisi edinmiş; sorgulayan, araştıran, düşünen, tartışan, çevresinde de örnek alınan, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, insan haklarına saygılı, ülkemiz geleceğini yönlendirecek mutlu çocuklardan oluşan başarılı lider okul olmak
Misyon
Öğrencilerin çevresiyle iyi ve olumlu bir iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmaları, sosyal ve duygusal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkanı hazırlamak. Milli ve manevi değerlere bağlı, Atatürk’ün “ Çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmak” idealine inanan, kendisi ve toplum ile barışık, bilime önem vererek iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişim iyi olan, pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen yabancı dil öğrenmenin ihtiyaç olduğunu bilen iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum yetiştirmektir.
Başarılar
TKY(Toplam Kalite Yönetimi) Kurum alanında İlçe ikinciliği ödülü, Beyaz Bayrak-Beslenme Dostu Okul, Atletizm 10 Kasım 2019 Küçük Kızlar Atatürk´ü Anma koşusu TÜRKİYE İKİNCİLİĞİ
Öğretmen :36
Öğrenci :531
Derslik :16
Resim Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :320
Öğretim Şekli :Tam gün
Saatler
08:30 - 15:00
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Aydın ve İzmir´den Kuşadası´na gelen birçok otobüs bulunmaktadır. Ayrıca Aydın´dan Kuşadası´na gelen Aydın-Kuşadası ve Aydın-Davutlar hatları bulunmaktadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Kuşadası-Kirazlı yolu üzerinde olup 1 Km içeridedir. Evliya Çelebi Anaokulu, Adviye-Ertuğrul Acun MTAL ve Kuşadası Anadolu Lisesi okullarıyla birlikte aynı kampüs içerisindedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Aydın´a 65 Km, İzmir´e 100 Km, Kuşadası merkezine 1 Km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı
Proje Çalışmaları
Yazdır